Besteld voor 16:00 uur dezelfde dag verzonden! *

Hoe verwijder je het beste insecten van je voertuig?

Vliegen verwijderen van je voertuig is een vervelende klus. Soms zitten ze zo ingebrand dat het bijna geen doen meer is. Met deze stappen helpen wij jou een eindje op weg om veilig insecten zonder lakschade te verwijderen.

1: Koop een goede Insectenverwijderaar

De eerste tip voor het verwijderen van insectenresten en vliegen van de auto, is het kopen van een Insectenverwijderaar. Een Insectenverwijderaar is een krachtig reinigingsmiddel waarmee de dode vliegen en insecten van de lak verwijderd kunnen worden. In deze reiniger zitten speciale bestanddelen die vastzittende en aangekoekte insectenresten losweken van de lak op de auto. Al onze Insectenverwijderaars zijn veilig voor ieder type lak en tasten deze niet aan. Spray de Insectenverwijderaar op de plek waar het nodig is, laat deze 5 minuten intrekken zodat de reiniger de insecten kan losweken, en was vervolgens de vliegen van de auto af.

Tip 2: Gebruik heet water

Om de dode insecten en vliegen van de lak af te wassen, is het noodzakelijk dat je heet water gebruikt. Dankzij het warme water worden de vastzittende insecten makkelijker van de auto af gewassen. Koud of lauw water is vele malen minder effectief!

Tip 3: Gebruik een goede autoshampoo en autospons

Voor een goede reiniging van de lak is een goede autoshampoo met een spons noodzakelijk. De reinigingsmiddelen in de shampoo zorgen ervoor dat de autolak optimaal gereinigd wordt en vuil, vastzittende vliegen en insecten verwijderd worden.

Tip 4: Spoel de insectenresten en vliegen af met water

Laatste tip, ben je klaar met de reiniging van de autolak. Spoel dan de auto af waardoor de resten van de insecten en vliegen van de lak afgespoeld worden. Ons advies is altijd de auto af te drogen met een schone, droge microvezel handdoek.

Verhoog de veiligheid met een schone autoruit

Met een schone voorruit heb je beter zicht op de weg waardoor je de veiligheid tijdens het autorijden verhoogd. Het is dus belangrijk om er voor te zorgen dat je autoruit schoon is, zodat je optimaal zicht wanneer je door de voorruit van de auto heen kijkt tijdens het rijden. Wanneer je lange afstanden rijdt, is het te adviseren om regelmatig de voorruit schoon te maken. Dit kan je makkelijk doen wanneer je staat te tanken of een pauze houdt wanneer je een lange rit voor de boeg hebt. Insectenresten en vliegen op je autoruit verminderen tenslotte het zicht; zeker wanneer een laagstaande of felle zon op de voorruit staat!

Een wax of coating stoot dode vliegen en insecten af

Wanneer je auto behandelt is met een wax of coating, zul je merken dat dode vliegen en insectenresten makkelijk van de lak verwijdert kunnen worden. De wax of coating op de auto zorgt voor een beschermende en vuilafstotende werking, waardoor verontreinigingen en dode vliegen niet aan de lak kunnen hechten. Zorg er dus voor dat de lak op de auto behandelt is met een goede wax ,coating of sealant, waardoor jij makkelijk je auto kunt wassen en de vliegen van de lak kan verwijderen.

Translation missing: nl.blogs.article.author_on_date_html Door Lindsay Flokstra

Deel:

Zojuist toegevoegd aan je verlanglijst:
mijn wenslijst
Je hebt zojuist dit product aan de winkelwagen toegevoegd: