Besteld voor 16:00 uur dezelfde dag verzonden! *

Business Pro account

Bij DetailAddicts bieden we een exclusief Business Pro-account aan, speciaal ontworpen voor professionals in de detailingsindustrie.

Met dit account kunt u profiteren van voordeligere inkoopprijzen voor hoogwaardige detailing producten. Daarnaast krijgt u toegang tot ons uitgebreide assortiment en geniet u van speciale kortingen op geselecteerde producten. Meld u vandaag nog aan voor ons Business Pro-account en optimaliseer uw inkoopervaring voor al uw detailingsbehoeften.

 

Professionele
detailers

Sluit je aan bij ons netwerk van pro detailers en geniet van allerlei voordelen.

Als professioneel detailer ben je van harte welkom om deel uit te maken van ons netwerk, waarbij detailing jouw voornaamste bron van inkomsten vormt. Om jouw succes te ondersteunen, bieden we een Pro Detailer Korting op de meeste merken in ons assortiment, zodat je essentiële producten kunt verkrijgen tegen een voordeliger tarief. We verwachten van jou als professioneel detailer dat je jaarlijks een minimum aantal producten aanschaft, wat aangeeft dat je toegewijd bent aan je vak. 

Shops &
resellers

Ons streven is om producten aan te bieden aan tevreden klanten en tegelijkertijd de detailing industrie op een gezonde en duurzame manier te laten groeien.

Of je nu een nieuwe winkel begint of je bestaande assortiment wilt uitbreiden, wij kunnen je niet alleen voorzien van al het benodigde materiaal, maar we staan ook klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Waarom reseller worden bij Detailaddicts?
Als officiële reseller profiteer je niet alleen van aantrekkelijke kortingen die toenemen naarmate je meer verkoopt, maar krijg je ook toegang tot bulkhoeveelheden en exclusieve producten die alleen beschikbaar zijn voor onze officiële partners. Voor meer informatie over specifieke vereisten per merk, kun je altijd contact met ons opnemen.

Officiële Reseller korting

Hoe meer u verkoopt, hoe hoger uw korting wordt. Dankzij ons staffel systeem wordt uw korting hoger naarmate u meer gaat inkopen.

Bulk volumes en exclusieve producten

die alleen beschikbaar zijn voor officiële resellers. Wat wordt er in ruil gevraagd? in bulkhoeveelheden bestellen en voldoen aan een minimum jaarlijks besteltotaal. Deze bedragen kunnen per merk verschillen, dus neem contact op voor meer informatie!

 

Offizieller Labocosmetica Deutschland Shop Detailing Produkte online b

 

Zojuist toegevoegd aan je verlanglijst:
mijn wenslijst
Je hebt zojuist dit product aan de winkelwagen toegevoegd: